Marku e nisi shumë mirë luftën dhe brenda pak sekondash rivali i tij u gjend në nokdaun, ndërsa brenda rundit të parë edhe në nokaut.

 

Por duhet theksuar se meçi për disa çaste ishte ndërprerë, pasi dikush nga publiku e hodhi një shishe në ring.

Ndërsa Marku disa herë përmes mikrofonit ka kërkuar nga tifozët të jenë të qetë.

Sidoqoftë, boksieri shqiptar dëshmoi edhe njëherë se mund të arrijë shumë, ndërsa duhet theksuar se meçi për disa çaste ishte ndërprerë, pasi dikush nga publiku e hodhi një  shishe në ring.