Anthony Joshua do të zyrtarizojë rimeçin me Andy Ruiz Jr javën e ardhshme, mirëpo promoteri Eddie Hearn ka bërë të ditur qysh tani se ky rimeç do të zhvillohet ose në Nju Jork sërish, ose diku në Angli, mes 16 nëntorit dhe 14 dhjetorit.

Sundimi i Anthony Joshuas në kategorinë e peshave të rënda të boksit dhe rekordi i tij si i pamposhtur u shkatërruan në mënyrë tronditëse nga Andy Ruiz Jr në Nju Jork më 1 qershor.

Meksikani e fitoi atë ndeshje, mirëpo promoteri i Joshuas, Eddie Hearn, e aktivizoi menjëherë klauzolën në kontratën mes tyre për ta zhvilluar edhe një rimeç, në fund të këtij viti.