Ish-trajneri i Kosovës, Albert Bunjaku ka theksuar që Valon Berisha është mungesë e madhe e Kosovës për ndeshjen me Danimarkën dhe Bullgarinë.

Ai poashtu ka deklaruar se ka informacione që edhe Hekuran Kryeziu është në dyshim për të luajtur.

“Dy lojtarë të rëndësishëm, jo vetëm për nga aspekti profesional por edhe nga lidershipi. Më kujtohet rasti i Valonit, kur ka ardhë ka qenë 23 vjeçar ishte një prej lojtarëve më të vjetër që e kemi pas”, tha Bunjaku.