Në burrë shpëtoi jetën e partneres së tij pasi e largoi nga trajektorja e një makine jashtë kontrollit.

Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë momentin e frikshëm. Burri tregohet shumë i shkathët dhe arrin të shpëtojë të dashurën nga një vdekje thuajse e sigurt.

Nuk dihet se ku është bërë video, por ajo është kthyer në hit në rrjetet sociale.