Komiteti Olimpik i Kosovës organizon Konferencën e Dytë për Mjekësi Emergjente Sportive.

Në kuadër të kësaj konference do të mbahet edhe kursi “Basic Life Support – AED”. Të dy ngjarjet mbahen më 3 maj 2019, në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.

Gruaja 32 vjeçare që vdiq pas lindjes, familjarët akuzojnë mjekët për trajtim jo të duhur

SHSKUK thotë se ka filluar përmirësimi i furnizimit me barna dhe material shpenzues

Në të marrin pjesë ligjërues ndërkombëtar nga Turqia, Austria, Sllovenia, Bullgaria dhe Shqipëria./Gazeta Shneta/