Tashmë, pas këti suksesi në Marok është ngritur për katër vende në ranglistën botërore të kategorisë së saj, duke u renditur në pozitën e 15-të.Trajneri Driton Kuka është shprehur mjaft i lumtur me suksesin e radhës së mbesës së tij, për të cilën beson se do ta sigurojë kualifikimin dhe pjesëmarrjen në Olimpiadën “Tokyo 2020”.