Gjatë fundjavës që shkoi në Mitrovicë u mbajt turneu ndërkombëtar i boksit “Adem Jashari”, i 20-ti me radhë. Përveç boksierëve nga shumë shtete pjesëmarrëse, të pranishëm ishin edhe personalitete të njohura nga bota e sportit dhe fushave tjera.

Me praninë e tij turneun e nderoi edhe ish-boksieri ynë i njohur Luan Krasniqi, i cili më pas ka bërë një postim emocional në Facebook.

Ky është postimi i Luan Krasniqit: