Lajmet e fundit
Facebook rrezikon një dënim miliarda dollarësh në SHBA, autoritetet tregojnë arsyen

Problemet mes kompanisë ‘Facebook’ dhe Komisionit Federal Tregtar Amerikan (FTC) mund të mund të përfundojnë në vendosjen e një dënimi ndaj kompanisë teknologjike. FTC mund të aplikojë një gjobë disa miliardëshe, e p& ...