Një nga karakteristikat më të përfolura të sistemit operativ iOS 14 është depërtimi i veprimtarive të aplikacioneve dhe të dhënave që ata përdorin. Për shembull, disa përdorues kanë vërejtur një simbol të gjelbër që tregon se kamera është ndezur gjatë shfletimit në Instagram, edhe kur nuk janë duke marrë foto ose video, transmeton Telegrafi. Një […]

Më shumë