Kur ju shkruani diçka në Facebook, është sikur t’a shfaqni para gjithë botës.
 

Kufizimet e shikimit, në kuptimin që vetëm miqtë tuaj mund të shohin një postim, nuk ndihmojnë shumë.

Dikush që nuk mund të jetë “mik i vërtetë” i juaji, mund të shoh postën tuaj dhe në një moment do ta keqpërdorë atë.

Ndaj është më mirë që, përpara çdo gërme që hidhni në Facebook, t’i bëni vetes tri pyetje:

  1. A është e vërtetë?
  2. A është kjo e duhura?
  3. A është e nevojshme?

Publikoni statuse në Facebook vetëm nëse keni marrë përgjigje afirmative nga këto pyetje, këshillon NY Times.