Thashethemet se kur do të nisë iPhone i ardhshëm janë kryesisht të ndryshme, por një gjë është e sigurt se Apple rregullisht lëshon teknologjinë e saj të re brenda ose rreth javës së dytë të shtatorit. Sidoqoftë, viti 2020 nuk është si asnjë vit tjetër dhe duket se pandemia e coronavirusit mund të ketë një […]

Më shumë