Një telefon inteligjent në xhep mund të bëjë miliona llogaritje për sekondë, do t’ju lejojë të luani lojëra video mahnitëse 3D, ose të lexoni ndonjë informacion për vendin se ku jetoni dhe për botën.  Pavarësisht gjithçkaje, telefonat celularë, siç është Nokia e famshme ende po prodhohen. Por kush i blen ato, dhe pse? Një histori […]

Më shumë