Samsung shfaqi smartfonin e parë me një panel plotësisht të palosshëm në formë të një tableti
 

Samsung shfaqi smartfonin e parë me një panel plotësisht të palosshëm në formë të një tableti

Samsung ka ndarë detaje rreth vet ekranit dhe disa prej softuerëve në të  është duke bërë thirrje në teknologjinë e ekranit të telefonit “Infinity Flex”. Sipas Samsung, ata arritën të krijonin një ekran që është i hollë, mund të paloset “qindra mijëra herë” dhe është gati për prodhim masiv në muajt e ardhshëm.

Samsung pranon se ky faktor i ri i formës do të kërkojë kohë për zhvilluesit që të akomodohen. Kjo është arsyeja pse ata po hapin një SDK emulator që do t’ju ndihmojë të provoni aplikacionet tuaja. Ato gjithashtu do të ofrojnë udhëzime të qarta se si të zhvillohen për telefonat e mençur.

Gjiganti i teknologjisë shtoi se telefoni i tij i ardhshëm do të jetë në gjendje të hap  tre aplikacione njëherësh, të cilën kompania e përshkruan si një “dritare shumë aktive”. Samsung thotë se ka ndërmend të fillojë prodhimin masiv të Infinity Flex Display brenda disa muajsh por nuk zbulojnë saktësisht kur do të shohim më shumë sesa thjesht këtë pajisje të konceptit.