Kompania Apple është duke punuar në një pllakë e cila do ju ndihmojë të ndjekni gjësendet e humbura personale.

Tile do të lidhet me Bluetooth ndjekësin dhe do të ketë lidhje me llogarinë e iCoud.

Përmes saj do të keni qasje edhe në shprëndarjen e lokacionit me familjarët dhe shoqërinë.

Po ashtu përveç kësaj kompania është duke punuar të kombinojë aplikacionet ‘Find My Friend’ dhe ‘Find My iPhone’ të cilat do të ndihmojnë në gjetjen e gjësendeve tuaja edhe pa përdorur bluetoothin.